Planinska kuća „Komita”
tradicija od preko 20 godina postojanja.

Dobro došli na Kopaonik!

Planinska kuća „Komita” nalazi se na Kopaoniku, tačnije idući putem od Ski centra prema Raški u Vikend naselju, koje je udaljeno 3km od Ski centra, glavnim putem sa desne strane. Ova planinska kuća postoji od 1997. godine na ovom mestu i bavi se izdavanjem smeštaja i ugostiteljskim uslugama.

Ukupan kapacitet smeštaja je 40 ležajeva, a kafana raspolaže sa 3 male sale sa po 20 mesta za sedenje.

Kafana je u etno stilu sa tipičnom planinskom kuhinjom. Kod nas možete jesti is va jela po receptu baka. Na meniju su: vruća lepinja sa kajmakom, prodja, domaća pita, čvarci, pršuta, domaći ajvar, pihtije, turšija i domaći kiseli kupus, kao i razne vrste čorbi. Od gotovih jela tu su kiseli kupus iz zemljanog lonca, gulaš, mućkalica, gravče na tavče, sarme i ostala jela domaće kuhinje. Roštilj i Kopaonička pastrmka su na ćumuru.

Nudimo razne vrste poslastica i čivenu pitu od borovnica i sve to u toplom ambijentu sa velikim kaminom u etno kući „Komita”.

 copyright © 2021. Etno kafana i konačište "Komita" Kopaonik. Sva prava zaštićena.
Naselje Rađevac, Kopaonik. +381 36 428 565 | +381 62 829 68 46 | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.